Δείγματα Τραγουδιών

Σε λίγες ημέρες ο player θα είναι έτοιμος ! Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση !

Σχετικά με το παρόν ιστολόγιο...

(Σε περίπτωση που δε βλέπετε ακριβώς από πάνω έναν player με κάποια κομμάτια, τότε είτε θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον flash player είτε το site που φιλοξενεί τα κομμάτια βρίσκεται σε προγραμματισμένη συντήρηση, επομένως θα πρέπει να επισκεφτείτε ξανά τη σελίδα λίγο αργότερα)

Γεια χαρά και καλωσορίσατε στο προσωπικό ιστολόγιό μου.

Δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο στις 20 Φεβρουαρίου 2008.

Το όνομά μου είναι Βασίλης Πάλλης και είμαι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής.

Εδώ και πολλά χρόνια έχω ένα πάθος, ένα μικρόβιο, μία πολύ μεγάλη αγάπη για τη μουσική και τα τραγούδια. Ασχολήθηκα, λοιπόν, με το αντικείμενο της δημιουργίας μουσικής και στίχων και μέσα από αυτήν την αναζήτηση, προέκυψαν διάφορα δικά μου τραγούδια.

Στην πορεία της μουσικής μου διαδρομής έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες όπως είναι π.χ. ο Θάνος Καλλίρης όπου είχα την τιμή να συμμετάσχω με 3 τραγούδια στο τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο "Για χάρη σου μπορώ".

Επίσης, επειδή μία από τις πτυχές μου είναι και η σάτιρα, έχω γράψει πολλά σατιρικά κομμάτια όπως για παράδειγμα το γνωστό διαμέσου του διαδικτύου κομμάτι Run Time Erro το οποίο ο κόσμος έχει αγαπήσει και με τιμά πολύ αυτό.

Μέσα από αυτό το ιστολόγιο :

1. Θα μπορείτε να ακούτε δείγματα των ακυκλοφόρητων τραγουδιών μου σε μουσική και ερμηνεία δική μου και στίχους είτε δικούς μου είτε άλλων φίλων στιχουργών,

2. Θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κατά καιρούς θα ανεβάζω με τη μορφή άρθρων ή διαφόρων σκέψεών μου σχετικά με τη μουσική σύνθεση και τη μουσική γενικότερα αλλά και με τη μορφή κωμικών κειμένων και

3. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε και εσείς μαζί μου και να μου προσφέρετε πολύτιμες γνώμες και απόψεις για τη δουλειά μου διαμέσου των σχολίων σας.

Στο επάνω μέρος του ιστολογίου υπάρχει ένας embedded mp3 player διαμέσου του οποίου θα μπορείτε να ακούτε τις δημιουργίες μου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα θα αναφέρω ότι αυτός ο player είναι "δανεισμένος" από το πολύ πετυχημένο site ανεξάρτητων δημιουργών Mastering.gr το οποίο φιλοξενείται στη διεύθυνση http://mastering.ning.com/ και στο οποίο έχω την τιμή να είμαι μέλος.

Για κάθε κομμάτι μου το οποίο θα αναρτώ σε αυτό το ιστολόγιο, θα παραθέτω αναλυτικά και τους στίχους του αναφέροντας τα ονόματα των στιχουργών σε περίπτωση που δεν έχω γράψει εγώ τους στίχους.

Επίσης, τα ονόματα των στιχουργών και άλλων πιθανών συντελεστών, θα εμφανίζονται μαζί με άλλα στοιχεία στο επάνω μέρος του player τη στιγμή της αναπαραγωγής του εκάστοτε κομματιού (θα το καταλάβετε τη στιγμή που πατήσετε το play).

Αυτά προς το παρόν, καλώς ορίσατε στο blog μου και καλή σας ακρόαση !!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Νέο κομμάτι με τίτλο "Μέρες Πολλές"

Αυτό το κομμάτι γράφτηκε επάνω σε στίχους ενός πολύ καλού μου φίλου και πολύ καλού στιχουργού, του Γιώργου του Μάστορη. Στην αρχή η πρώτη εκτέλεση ήταν με τη φωνή μου. Αποφάσισα να το δώσω για ερμηνεία και εκτέλεση σε ένα νέο πολλά υποσχόμενο ροκ συγκρότημα με όνομα "Τρίτη Εποχή" και με αυτό συμμετείχαμε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/κης 2008. Δυστυχώς το κομμάτι δεν πέρασε στην 16άδα...

Σε εσάς ελπίζω να αρέσει...

Τίτλος : Μέρες Πολλές
Μουσική : Βασίλης Πάλλης
Στίχοι : Γιώργος Μάστορης
Ερμηνεία / Εκτέλεση : Τρίτη Εποχή

Κουπλέ 1

Σα να 'ναι η αφορμή, παιχνίδι με τις λέξεις
σου ζήτησε η ζωή, αιτία να διαλέξεις
κουράστηκε το πώς, γιατί να με ρωτάει
κρυμμένο μες στο φως, στο χθες να με γυρνάει

Ρεφραίν

Τώρα θα βγεις απ’ το χθες θα πετάξεις
Τώρα θα πεις πως γι’ αυτούς δε θα κλάψεις
Τόσα πολλά τόσα χρόνια χαμένα
Τόσα μετά στο μυαλό ξεχασμένα

Με λέξεις νεκρές τη ζωή δε θα φτιάξεις
Μέρες πολλές μόνο λόγια όχι πράξεις
Κοίτα το φως τη ζωή σου χαρίζει
Φεύγει ο καιρός μην ξεχνάς δε γυρίζει

Μέρες Πολλές

Κουπλέ 2

Ατέλειωτα γιατί, για σένα έχω φτιάξει
Που θέλεις σαν πουλί, μακριά για να πετάξει
Ατέλειωτο κενό, κενό τα όνειρά μου
Στο χθες να αναζητώ, το πριν και το μετά μου